Handgemaakte Keramiek en sieraden
Kleurrijk keramiek dat ook op bestelling gemaakt kan worden en sieraden die speciaal voor jou naar wens worden gemaakt.

 

Debbie Erdkamp 

Hoi, ik ben Debbie en maak al jaren met veel plezier sieraden. Sinds 2009 heb ik mijn eigen zaak en deze website. Sinds een aantal jaren heb ik ook de kunst van het Keramieken me eigen gemaakt en leef me dan ook uit met klei en glazuur om tot de mooiste creaties te komen. Deze kan ik ook toepassen in mijn mozaïek doormiddel van zelf elementen te maken. Tevens ben gespecialiseerd in unieke handgemaakte sieraden en geef tevens workshops in keramiek,  het beschilderen van polyester dieren en het mozaïeken van objecten. 

Ik verstuur mijn sieraden door heel Nederland, tevens in overleg naar het buitenland. Levering binnen 5-10 werkdagen is mogelijk.

Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken, neem vrijblijvend contact met mij op door middel van het contact formulier. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina onder Debbie Erdkamp Handcrafted Art Jewelry & more wellicht vind je daar nog leuke voorbeelden van mijn kunsten en die van mijn cursisten. Of op mijn Instagram account onder de.artjewelry_more en/of d.erdkamp dan krijg je ook nog een kleine indruk van mijn andere hobby.Copyright © 2023 Debbie Erdkamp  Alle rechten voorbehouden.